Företaget

Över 35 år i samma bransch

Företaget

CMA Redovisningskonsult AB drivs av Maria Trillkott.

Hon är auktoriserad revisor sedan 1990 och auktoriserad redovisningskonsult sedan 2007.


Medlem i:

SRF - Sveriges Redovisningsförbund


Maria har jobbat med revision och redovisning sedan 1982. I fyra år jobbade hon på KPMG i Örebro. 1986 flyttade hon till Karlstad och började på Frejs Revisionsbyrå AB. Efter att ha jobbat där i 8 år tog Maria steget till egen verksamhet. Hon startade  en enskild firma som hon gav namnet CMA Trillkott Revision. År 2000 ombildades firman till aktiebolag.


Till att börja med låg kontoret i Råtorp men flyttades till Ilanda Industriområde 1998. 2011 drog flyttlasset in till Karlstad och dess nuvarande plats, Vikengatan 6 i området Viken (bakom järnvägsstationen). Ett härligt gammalt rosa hus med snickarglädje som delas med några andra företag i samma bransch.


Från och med våren 2015 ägnar hon sig endast åt att vara auktoriserad redovisningskonsult och lägger revisorskapet på hyllan efter 25 år. Det känns bra att ägna sig helhjärtat åt detta tycker hon. I och med detta bytte företaget namn från CMA Revision AB till CMA Redovisningskonsult AB.


Verksamheten bygger på långsiktig kundrelation där öppenhet och ömsesidigt förtroende är viktiga faktorer för ett lyckat samarbete.


Att vara auktoriserad redovisningskonsult kräver att man hela tiden är noga insatt med vad som händer inom skatte- och redovisningsbranschen. Ständigt vara uppdaterad gällande skattelagar och förordningar.


För att koppla av på sin fritid tar Maria gärna sköna promenader med hunden och barnen. Att hålla trädgården vacker hemma och vid sommarstugan är också något hon gillar.

Maria ser fram emot ett gott samarbete med dig och ditt företag.© 2013 C M A Revision AB